Ai lindi pa 80% të trurit të tij dhe të gjithë mendonin se do të vdiste. Shihni se si duket 2 vjet më vonë
Ai lindi pa 80% të trurit të tij dhe të gjithë mendonin se do të vdiste. Shihni se si duket 2 vjet më vonë

Aborti është më i mirë, fëmija nuk mund të jetojë “ishin fjalët që mjekët i thanë Brandon dhe Britanny Buell, në 23 javë të shtatzënisë, se si një nënë mund të thotë lamtumirë fëmijës së saj pasi që është ngarkuar pothuajse 6 muaj? ëndrrat e ditës së ndjenjës së fëmijës suaj në armë, me kalimin e muajve emocioni ishte më i fortë, kështu që këta prindër nuk do të ishin vrasësi i djalit të tij …

Britançi donte të dilte nga aty, se mjeku nuk ishte mjaft i guximshëm, për të mos sjellë djalin e tij. Ekografi tregoi një keqformim në tru, i cili do ta parandalonte atë që të kishte një jetë normale, fakti i sjelljes së tij në botë do të ishte një sfidë, duke filluar me lindjen e fëmijës. Përkundër prognozës dhe ndërlikimeve, kjo grua ishte e guximshme, madje duke rrezikuar jetën e saj.
Dita erdhi, më 27 gusht 2014, në Orlando, Florida, me një kohë prej 40 javësh, Britançi dhe burri i saj ishin gati të merrnin pak Jaxon. Në sallën e operacionit gjithçka ishte e gatshme për cezarian, nëna kishte frikë, por dëshira e saj për të njohur atë zemër që për aq gjatë rrahje në barkun e saj ishte më e fortë. Infermierja i dha asaj anestezi epidurale, ndjeu që lëngu u rrit në të gjithë mbrapa, ishte e pabesueshme mënyra se si u trembën këmbët, erdhi ora e gjumit, ajo fletë kirurgjikale blu ishte e gatshme dhe operacioni filloi.

Për fat të keq, pak e kishte kordonin e kërthizës të ngatërruar në qafë, ai ishte mbytur për shkak të mungesës së oksigjenit, ata morën më shumë se zakonisht, por ata arritën ta nxjerrin, porsala kishte vetëm 20% të trurit të tij, mjekët kishin frikë se ai do të vdiste menjëherë, por ata mund ta merrnin në shtëpi.
Diagnoza ishte Hydranencephaly, është për shkak të një infeksioni gjatë shtatzënisë, që shkakton keqformime, truri nuk është i formuar plotësisht dhe ka vetëm masë që nuk përmbush asnjë funksion. Ka pak fëmijë që mbërrijnë më shumë se një muaj.

Megjithatë, Jaxon Buell, tani dy vjeç, ditë pas dite është një betejë, ai shpesh merr pjesë me më shumë se 8 specialistë, për të vërtetuar se gjithçka është e mirë, nëna e tij e ndihmon atë të kryejë stërvitje terapeutike.

Përkundër gjithë përpjekjeve, mjekët thonë se në kohën më pak të pritshme, Jaxon do të japë një frymëmarrje të fundit, por a nuk është kjo? Askush nuk ka siguruar nesër dhe ky fëmijë ka treguar dëshirën e tij për të mbijetuar, për të parë atë buzëqeshje është fryma e prindërve të tij, të cilët nuk pendohet që kanë marrë vendimin për ta pasur atë dhe në vend që të shqetësohen për të ardhmen, të gëzojnë tani.
Pa dyshim një mësim i madh.

LEAVE A REPLY