Blind burri dhe gruaja që nuk janë në gjendje të ecin me pasojat e punës së vështirë dhe dashurisë së vërtetë
Blind burri dhe gruaja që nuk janë në gjendje të ecin me pasojat e punës së vështirë dhe dashurisë së vërtetë

 

 

Çdo çift ëndërron të rritet me atë njeri që e duan. Për fat të keq, me mundësinë e divorcit dhe anulimit të martesës në pothuajse çdo vend në botë, shumë çifte të martuara lehtë thyejnë marrëdhëniet e tyre që kanë pasur vite për të krijuar.
Çiftet ndahen sidomos kur rriten kur njerëzit priren të zhvillojnë sëmundje të dobëta ose të çaktivizojnë problemet shëndetësore. Por për Cao Shucai dhe gruan e tij Xu Houbi, njerëzit e vetëm që mund të besojnë dhe të duan janë njëri-tjetri.
63-vjeçari Cao Shucai mbante gruan e tij 59-vjeçare, Xu Houbi, i cili nuk mund të ecë drejt në shpinë për 29 vjet. Xu ka vuajtur nga rakit dhe ka nevojë për t’u transportuar nga Cao në një shportë, ndërsa ajo ka shërbyer si sytë e të fundit. Ata fjalë për fjalë nuk mund të jetojnë pa njëri-tjetrin.
Çifti nga Yong’an Fshati në Chongqing është bërë një frymëzim për shumë njerëz, pasi historia e tyre u nda nga Kina e Ditës së Popullit në Facebook, e cila shkoi viralisht; miliona pikëpamje dhe mijëra aksione vetëm pak çaste pasi u postua. Netizens komentoi se si çifti ishte shumë i mëshirshëm ndaj njëri-tjetrit, ndërsa shumë të tjerë shpresonin që njerëzit me zemër të mirë do të ndihmonin çiftin të jetonte një jetë më e lehtë.

 

 

LEAVE A REPLY