foshnja e saj është duke u ngacmohet online - por besimi i tij në njerëzimin rikthehet kur të huajt ta bëjë këtë!

foshnja e saj është duke u ngacmohet online – por besimi i tij në njerëzimin rikthehet kur të huajt ta bëjë këtë!

Ai nuk e presin për të marrë mrekullinë.

Sarah Heller Instagram ishte plot me fotot e djalit të tij Brody. Ai do të ndajnë fotografitë e Brody për të rritur ndërgjegjësimin në lidhje me gjendjen e saj. Brody pasur një cik ndërsjelltë çarë dhe gamë, si dhe një formë e rrallë e fshirjes kromozom. Por për Sara, djali i saj Brody është i përsosur, dhe nuk do të ndryshojë asgjë rreth tij.

Por ai e kishte dëmtuar vetëm pasi përdoruesit komentuar në një nga fotot Brody: “Çfarë është e gabuar me fytyrën e fëmijës suaj”

Koment shumë lënduar e saj dhe ndjenjat e burrit të saj, sidomos kur ata janë në shënjestër komentues që unë dua. Çdo prind i dashur do. Megjithatë, legjislacioni i huaj vetëmohim restauruar besimin e saj në njerëzimit. Watch histori të shkurtër më poshtë dhe të mësojnë nga Samaritanit të mirë këtë!

Kur ngrënie në një restorant me Brody, server iu afrua dhe i dorëzoi një shënim. Me një rekord prej $ 1,000. Në të është shkruar: “për një fëmijë të bukur.”

Sarah pastaj të përdorin paratë për të ndryshuar Brody gjallë.

LEAVE A REPLY