Gruaja Tregon Motrën e saj NUK TË KENË NJË PUSHTË QË KA NJË FËMI, por nuk dëgjon
Gruaja Tregon Motrën e saj NUK TË KENË NJË PUSHTË QË KA NJË FËMI, por nuk dëgjon

Kthehu në 2007, një përdorues Imgur i tha motrës së saj NUK do të merrte një qenush kur ajo kishte një fëmijë. Atë që ajo nuk e dinte atëherë ishte se bubi dhe mbesa e saj do të bëheshin BFFs …
Që nga dita kur vajza lindi, Lab i zi ishte gjithmonë pranë saj. Herë pas here, bubi do të hante biskotat e foshnjës, por përveç kësaj, miqësia e tyre ishte qartë në fillim.
Ndërsa vajza u rrit pak më e vjetër, të dy ata krijuan një traditë të së dielës për të parë së bashku karikaturat në mëngjes. Çfarëdo që ata ishin duke bërë – të ulur në një makinë, duke luajtur, apo vetëm duke ftohur në shtrat – ata ishin të pandashme. Dua e adhurueshme madje ecte në shkollë së bashku! “Ata janë pretty much miqtë më të mirë ndonjëherë dhe unë jam duke ngrënë fjalët e mia.”
Vite kishin kaluar, dhe ndërsa vajza u rrit, bubi filloi të tregonte shenja të qarta të plakjes, të tilla si marrja e një “mjekër gri”. Megjithatë, atij i pëlqeu pa kushte. Dua të them, si mund të mos e duash një qen i cili pranon të vishen si princeshë vetëm për të kënaqur shokun e tij?
Këtë vit, pas 10 vjetësh të qenit së bashku, kanceri i plakur mori disa tumore beninje të zhvendosur – dhe ndërkohë që po shtrin atje dobët dhe po shërohet, vajza nuk largohet nga ana e tij. Nëse kjo nuk është miqësi, ne nuk e dimë se çfarë është.

LEAVE A REPLY