Këta peshkatarë të tronditur u tmerruan kur panë atë që sapo e kapën Nuk ishte peshk!
Këta peshkatarë të tronditur u tmerruan kur panë atë që sapo e kapën Nuk ishte peshk!

Peshkatarët rrezikojnë jetën e tyre duke shkuar në det edhe para se të rritet dielli dhe madje të qëndrojnë për ditët jashtë në ujërat vetëm për të sjellë në shtëpi një kapur të mirë dhe të fitojnë para për familjet e tyre. Sapo të kthehen, barka tërhiqet në breg nga peshkatarët, të cilët marrin pjesë në grupe, duke ndarë barrën, koston, fitimet dhe humbjet njësoj.
Por ajo që këta peshkatarë në Malajzi gjetën në rrjetat e tyre i tronditën. Në vend të peshkut, peshkatarët kapën një njeri të vdekur! Trupi kalbës u tërhoq së bashku me shumë peshq. Megjithëse fotografitë dhe historia po ndodhin viral sot, incidenti besohet të ketë ndodhur një vit më parë.
Viktima u identifikua si 31 vjeç Zhe Liu, një shtetas kinez, i cili shkoi në Perhentian Island Resort, Pulau Perhentian Besar, me familjen e tij. Ai u identifikua nga një tatuazh në gjoksin e tij.
“Hetimet fillestare zbuluan se grupi po qëndronte në Awana Resort në ishull. Para incidentit, Zhe Liu shkoi vetëm me snorkeling, ndërsa miqtë dhe bashkëshortja e tij iu bashkuan një aktiviteti zhytës në një vend tjetër, “tha Shefja e policisë Besut Supt Mohd Zamri Mohd Rowi.

LEAVE A REPLY