Ky "ngacmim i shëmtuar" është transformuar në një humnerë të bukur dhe tani është i martuar me një njeri të pasur
Ky “ngacmim i shëmtuar” është transformuar në një humnerë të bukur dhe tani është i martuar me një njeri të pasur

Një grua e njohur vetëm me emrin e saj të parë, Kouk, bëri tituj në faqet e internetit pasi historia e saj shkoi viralisht. Kur ishte e re, ajo gjithmonë ishte subjekt i shaka, dhe shpesh ishte ngacmuar dhe diskriminuar për shkak të pamjes së saj.

Ajo ishte e padëshirueshme gjatë seancave të ndeshjes, që kandidatët shprehin hapur ndjenjat e tyre ndaj saj. Një kandidat thuhet gjithashtu: “Nëse martohem me të, do të humbasë oreksin tim”.
Pas diplomimit, ngacmimi u përkeqësua, duke nxitur 22-vjeçarin vietnamez që t’i nënshtrohej një operacioni plastik për të përmirësuar dhe në fund të fundit të ndryshonte se si ajo dukej. Ajo kaloi rreth 20,000 dollarë për procedurat kozmetike.
Pothuajse menjëherë pas shërimit të trupit të saj, ajo filloi të takonte një të ri, të pasur, për gjashtë muaj. Menjëherë pas, të dashurin e saj i propozoi asaj dhe ata e lidhën nyjën. ‘

Sot, shumë nga armiqtë e saj dhe bashers zili atë. Për fat të keq, jo të gjithë ishin të lumtur për transformimin e saj. Në të vërtetë, shumë netizens vunë në dukje se nuk kishte asgjë të veçantë për të, veçanërisht kur fakti i saj i bukur është produkt i kirurgjisë plastike.

LEAVE A REPLY