Netizens përbuz dhe i tmerruar në fotot e Hunterit që tregon kapjen e tij një bretkocë madhësinë e një fëmije të vogël
Netizens përbuz dhe i tmerruar në fotot e Hunterit që tregon kapjen e tij një bretkocë madhësinë e një fëmije të vogël

Një bretkocë mesatare e demit rritet në rreth 3.5 deri në 6 në (femra e rritur), një madhësi relative me një çaj. Më i madhi i të gjitha bretkosave të Amerikës së Veriut, bretkosat e demit mund të rritet deri në një gjatësi prej 8 inç ose më shumë dhe peshon deri në 1.5 kilogramë. Megjithatë, kapja e këtij gjahtari tmerronte dhe habiste shumë netizens, pasi fotot e tij që tregonin ‘kapjen’ e tij shkuan viralisht.
Në foto, Markcuz Rangel mund të shihet duke mbajtur një bretkocë masiv të demit që kapi në një nga pellgjet e peshkimit në fermën e Teksasit të Jugut që ndodhej në Batesville. Monster, i quajtur frogzilla, peshonte 13 kilogramë të mëdhenj, dhe ishte mjaft masiv që të përputhej me madhësinë e një fëmije të vogël!
Markcuz Rangel definitivisht ka një aftësi për të kapur këto monsters!
Ndërsa shumë vendas u tmerruan për një “sulm të bretkosë përbindësh” të mundshëm, disa netizens ishin skeptikë rreth fotografisë. Disa thonë se bretkosa ka qenë e fotografuar dhe bretkosa nuk ishte në fakt e madhe.
Megjithëse ai ka kapur disa monstra përpara, kapja e tij aktuale është sigurisht më e madhja!
Sidoqoftë, eksperti i Steve Parkut të Departamentit të Texas Parks dhe Wildlife, konfirmon se nuk ka pasur manipulime të fotografive. Në vend të kësaj, ishte një iluzion optik, ku bretkosa u mbajt pranë kamerës për ta bërë atë të duket më e madhe.

LEAVE A REPLY