Njeriu humbet këmbën e tij pas shpëtimit të një të shurdhër 68-vjeçar-Por thotë se nuk pendohet ta bëjë këtë!
Njeriu humbet këmbën e tij pas shpëtimit të një të shurdhër 68-vjeçar-Por thotë se nuk pendohet ta bëjë këtë!

Nëse mund të shpëtosh një person i cili do të takohet me vdekjen e tij / saj, a do të shpëtonit jetët e tyre edhe nëse do të thoshte se do të humbisnin të tyrin? Ndërsa shumica prej nesh e konsiderojmë jetën tonë më të çmuar se të tjerët, ky njeri thotë se jeta e të gjithëve është e çmuar dhe se ai do të bënte të njëjtën gjë edhe nëse do të përballej me të njëjtat rrethana.
Xu Quian Kai, një dirigjent 29-vjeçar i trenave, ishte një ish-veteran ushtarak i cili u transferua në Rongchang Station të Byrosë hekurudhore të Chengdu për të qenë më afër familjes së tij.

Ndërsa punonte një ditë, atij iu kërkua të kontrollonte hekurudhën nëse kishte diçka, ose kushdo që bllokon rrugën. Ai ishte i tronditur për të parë një grua të vjetër që ishte gati të kalonte. Kai u përpoq për të kapur vëmendjen e saj duke bërtitur, duke bërë zhurmë, madje edhe duke fishkëlluar. Për fat të keq, gruaja 68-vjeçare ishte vërtet e shurdhër dhe nuk mund ta dëgjonte.
Duke parë se ajo ishte ende gati për të kaluar, Kai hedhje jashtë trenit dhe e merr atë nga rruga. Gruaja e vjetër pësoi disa plagë dhe gërvishtje, por Kai fatkeqësisht humbi këmbën e djathtë. Treni mbërriti mbi këmbën e Kai pasi nuk kishte kohë për të marrë mbrapa.

Ai u nxitua në spital ku ai ra në koma për ditë të tëra. Gruaja e vjetër shkoi për ta vizituar dhe e falënderoi, por ishte e tronditur për të parë se ishte në koma, duke luftuar për jetën e tij. Gruaja e vjetër mund të përkulet vetëm për të treguar mirënjohje ndaj njeriut që e shpëtoi jetën e saj.
Kur Kai erdhi, ai thotë se nuk pendohet për atë që bëri. Ai shtoi se ai do të bënte të njëjtën gjë edhe nëse do të përballonte të njëjtën situatë.

LEAVE A REPLY