Njeriu indonezian merr një luftë të tmerrshme me një python prej 23 këmbësh pasi ajo është në krahun e tij dhe fiton!
Njeriu indonezian merr një luftë të tmerrshme me një python prej 23 këmbësh pasi ajo është në krahun e tij dhe fiton!

LEAVE A REPLY