Njeriu me kancerin e terminalit më në fund martohet me të dashurën e tij pasi të huajt financuan dasmën e tyre
Njeriu me kancerin e terminalit më në fund martohet me të dashurën e tij pasi të huajt financuan dasmën e tyre

Ai u dha vetëm disa ditë për të jetuar – dhe gjithçka që donte ishte lidhja e nyjë me dashurinë e jetës së tij.
Çdo çift ëndërron për t’u martuar më në fund me dashurinë e jetës së tyre. 63-vjeçari Ray Kershaw kishte shpresuar të martohej me 45-vjeçarin Tracy Brooks në Tenerife vitin e ardhshëm. Për fat të keq, Ray u diagnostikua me kancer terminal në mars dhe iu tha se ai kishte vetëm disa ditë për të jetuar.
Ray, i cili ka kancer të zorrëve të vogla, aktualisht është duke u kujdesur për në Springhill Hospice në Rochdale, Manastirin e Madh.
Ata fillimisht planifikonin të martoheshin me 8 qershor të këtij viti, por me kusht që gjendja e Rayut u përkeqësua, ata e dinin se duhej ta zhvendosnin dasmën. Me ndihmën e të panjohurve që u përpoqën të ndihmonin me financat për dasmën, punonjësit e spitalit që ndihmonin në vendosjen e dasmës, dhe miqtë dhe familjen që përgatitën përsosur për çiftin – u bë dasma e shekullit.
Ndonëse ishte zemërthyer të shihte Ray në shtratin e vdekjes, duke thënë se premtimet e tyre, familjet dhe miqtë e tyre ishin të lumtur ta shihnin të lumtur në ditët e fundit të jetës së tij.
Shoqëruese e nuses dhe e afërm Melissa King i tha Daily Mail se çifti ishte mbingarkuar nga bujaria e secilit. Më pas, ajo i dha mirënjohjen çiftit.
Ajo tha: ‘Të gjitha Ray dhe Tracy e dinin që kanceri ishte terminal, kështu që të gjithë ata që dëshironin ishte që të martoheshin.
‘Çfarë Dhurimi i një Dasma bëri ishte e pabesueshme. Ata ishin të gjithë orët e natës para dasmës për t’u siguruar që kjo të ndodhte.
“Unë e di se Tracy dhe Ray nuk mund t’i falënderojnë të gjithë sa për ta bërë atë të ndodhë. Nuk mund të besojmë se sa njerëz dhanë donacione në një kohë kaq të shkurtër. ‘
Dhurata e një dite Facebook page ndau këtë post: “Ne me të vërtetë nuk mund të falënderojmë secilin dhe secilin prej jush që kanë ndarë dhe komentoi postin tonë dhe mbi të gjitha furnizuesit e mahnitshëm që kanë ardhur së bashku në një njoftim kaq të shkurtër. Të gjitha të shkëlqyera.
“Edhe njëherë një falënderim i madh për të gjithë furnizuesit të cilët janë duke dhuruar mallrat dhe shërbimet e tyre për të siguruar që çifti ynë të ketë një ditë fantastike”.

LEAVE A REPLY