Pra Luce Selena Gomez pas operacionit të saj të transplantimit
Pra Luce Selena Gomez pas operacionit të saj të transplantimit

Nuk ka dyshim se Selena Gomez e bukur është bërë një model për të ndjekur për miliona të rinj në mbarë botën. Mos harroni se në fillim të këtij viti zbuloi se ajo ishte e sëmurë me Lupus, kështu që ajo la mënjanë karrierën e saj për t’i kushtuar 100% në shëndetin e saj. Dhe e vërteta që u kthye më mirë se kurrë.

” Unë kisha të gjitha dhe ajo ishte thyer plotësisht brenda. Kam mbajtur qetësinë time që të mos i zhgënjej. “Por unë kam marrë deri tani që unë zhgënjyer veten,” ai pranoi gjatë një ceremonie të fundit çmime.

Disa muaj më parë ai u kthye në mes të shfaqjes dhe shumë në dashuri me të dashurin e tij të tanishëm, këngëtari Weeknd, por ende vuan disa probleme me shëndetin e tij. Për fat të mirë ajo gjithmonë tregoi një qëndrim pozitiv dhe shumë forcë për të shkuar përpara.

Megjithatë, asgjë nuk mund të krahasohet me atë që sapo ka jetuar pak ditë më parë, sepse nëpërmjet llogarisë së tij të Instagram-it demonstroi mirënjohjen e madhe për të riunin Raisa, i cili dhuroi një veshkë për ta shpëtuar jetën e tij.

“Unë jam plotësisht i vetëdijshëm se ndjekësit e mi janë pyetur pse unë nuk po jap promovim në albumin tim të ri, të cilin unë jam jashtëzakonisht krenar”. Çfarë ndodh është se kuptova se kisha nevojë për një transplantim të veshkave për shkak të Lupusit që po vuaja dhe po u shërua nga operacioni. Kjo ishte ajo që unë e nevojshme për të përmirësuar shëndetin tim. Unë jam i shqetësuar të ndaj me ju shumë shpejt. Por deri në atë moment vjen të falënderoj familjen time, ekipin e pabesueshëm të mjekëve për gjithçka që ai ka bërë për mua në rimëkëmbjen time nga operacioni. Dhe së fundi, nuk ka fjalë për të përshkruar se si unë mund të falënderoj mikun tim të bukur France Raisa. Ajo më ka dhënë dhuratën më të madhe dhe ka bërë një sakrificë të madhe duke dhuruar veshkën e saj për mua. Unë jam në të vërtetë
Bekuar. Të dua aq shumë, motër. Lupus mbetet një sëmundje që lë shumë dyshime, por sot ne kemi përparuar. Nëse dëshironi të dini më shumë rreth kësaj sëmundje, ju lutemi vizitoni Lupus Research Alliance në faqen tuaj

Në të njëjtin botim, Selena i ftoi miliona pasuesit e saj për të ditur më shumë për këtë sëmundje të tmerrshme dhe rëndësinë e arritjes së atij që ka nevojë më së shumti.

LEAVE A REPLY