Profesori kinez nën zjarr pasi ai dhe gruaja e tij u kapën duke rrahur një pastrues rruge
Profesori kinez nën zjarr pasi ai dhe gruaja e tij u kapën duke rrahur një pastrues rruge

LEAVE A REPLY