Njeriu turk 'kafaz' kokën e tij për të lënë duhanin dhe vetëm gruaja e tij ka çelësin për të hapur për ushqim
Njeriu turk ‘kafaz’ kokën e tij për të lënë duhanin dhe vetëm gruaja e tij ka çelësin për të hapur për ushqim

LEAVE A REPLY